به گزارش آرمان ملی آنلاین، باقری در نشست خبری پیش از دیدار پرسپولیس و سپاهان در سوپرجام باشگاههای کشور اظهار داشت: «امیدوارم فردا شاهد بازی خوبی از دو تیم باشیم. هر دو تیم از تیمهای باکیفیت لیگ هستند و امیدوارم بازی، هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ رفتار ورزشی، بدون حاشیه باشد.»
وی افزود: «سپاهان تیم بسیار قوی است و امیدواریم در این دیدار با بازی خوب و با کیفیت، پرسپولیس موفق به پیروزی شود. تمامی بازیکنان آماده هستند، به جز امیری که تازه به تیم پیوسته و هنوز آماده بازی نیست.»
باقری ادامه داد: «موضع من همچنان ثابت است؛ من به صورت موقت در این جایگاه حضور دارم و این آخرین بازی من به عنوان سرمربی پرسپولیس خواهد بود.»
وی در پاسخ به این سؤال که آیا تمایلی به سرمربیگری در پرسپولیس دارد یا خیر، گفت: «اصلاً تمایلی به ادامه در این نقش ندارم و امیدوارم بعد از این بازی، مسئولان باشگاه تصمیم نهایی را برای تعیین سرمربی آینده تیم بگیرند.»
سرمربی پرسپولیس همچنین گفت: «خوشحالیم که هواداران و بانوان تیم فردا در ورزشگاه حضور دارند و امیدواریم با یک بازی خوب، بتوانیم آنها را خوشحال کنیم و سوپرجام را به عنوان قهرمانی کسب کنیم.»